Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia Med - Bucuresti Veridia Med - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Școala Părinților

Școala Părinților

Noi știm cât de important este...

...Tu stii?

Vino sa descoperim impreuna: 

 

  • Povestea celor 9 luni de sarcina
  • Cum să faci față modificărilor fizice și psihoemoționale în timpul sarcinii?
  • Sa alaptezi la san este atat de important pentru tine si bebelusul tau!
  • Rolul major al tatălui încă din primele zile de viață
  • Legătura strânsă dintre membrii familiei 
  • Cum o mamă sigură pe ea transmite siguranța și copilului său
  • Ce inseamna atasamentul securizant
  • Alăptarea la sân crește coeficientul de inteligență a copilului datorată nutrientilor din laptele matern
  • Alăptarea scade riscul apariției depresiei postpartum și întărește relația mamă copil


Responsabilitatea noastra, ca specialisti si parinti, este sa asiguram siguranta si sanatatea bebelusului. Scoala Parintilor va pune la dispozitie asistenta medicala si psihologica prin organizarea unui curs de ingrijire pre si postnatala, structurat in 3 module.

Taticii pot participa gratuit la acest curs, cu conditia sa participe la cel putin 2 module din cele 3 prezentate pe site(se va plati 300 lei pe cuplu, iar daca taticul va participa singur,  va plati tot 300 lei). Consecutiv, vor primi un Atestat de Puericultura ce le va permite prelungirea concediului paternal cu 10 zile lucratoare*, o singura data.
Costul celor trei cursuri este de 300 lei (intregul pachet) si se plateste integral odata cu primul modul la care se va face inscrierea.
Numarul maxim de participanti/modul este 24 persoane, inscrierea fiind posibila pana la ora 00.00 a zilei in care se desfasoara cursul.

Cursurile se vor desfasura in sediul central din str. Matei Basarab 45, sector 3, Bucuresti, la etajul 5.

*Legea concediului paternal 210/1999, HG 244/2000.Veridia organizeaza curs de ingrijire pre si postnatala, structurat in trei module:

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor